Lezingen
Mijn visie op voeding omschrijf ik graag als integraal (vanuit diverse perspectieven bekeken) en ik ga daarbij uit van natuurlijke voeding (zo min mogelijk geraffineerd en zo min mogelijk bewerkt). Hiervoor heb ik kennis vergaard uit de reguliere voedingsleer, de natuurgeneeskunde en o.a. de orthomoleculaire voedingsleer. Daarnaast laat ik mij bij lezingen inspireren door allerlei nieuwe ontwikkelingen die er gaande zijn op voedingsgebied. Gezonde voeding is tenslotte een “hot item” deze dagen! Het is dan ook niet raar met alle nieuwe ontwikkelingen en visies op voedingsgebied dat er bij veel mensen allerlei vragen leven.
Het geven van lezingen is voortgekomen vanuit mijn passie voor het onderwerp voeding en de vragen die ik tegenkom in mijn praktijk zoals;
- Waarom krijg ik zo’n opgezette buik van granen?
- Moet ik mijn kind melk geven?
- Is vet nu wel of niet gezond?
- Kom ik niets te kort als vegetariër?
- Mijn kind wil geen groenten eten, hoe los ik dat op?
- Is eten zoals de oermens deed, nu de oplossing voor ons?
Mijn lezingen zijn interactief; ik neem graag het woord, maar hoor ook heel graag wat voor vragen er bij jou leven.
Goed gevuld maar slecht verteerd
Goed gevuld, maar slecht verteerd Kom je tegenwoordig in de supermarkt, dan wordt je doodgegooid met allerlei claims en beloften; koolhydraatarm...
Lees verder